Home Menu Verse vis Suggesties Contact

Koude voorgerechten (vanaf 12.50 euro/pers.)

  • bord gevuld met kort gebakken tonijn, gemarineerd met notenolie,balsamico en garnituren van rucola parmezaan en geroosterde denneboompitten (op bordje per persoon)
    € 12.50/pers.
  • tartaar van rauwe rauwe coquilles met puree van erwtjes,gerookte zalm en merixwortel
    € 14.50/pers.
  • gemarineerde zalm met aangepast merixwortelsausje en limoen (op bordje)
    € 12.50/pers.
  • Huisbereide foiegras met garnituren van portogelei en uienconfijt
    € 12.50/100gr.
  • Javanais van zalm met mascarpone en roggebrood
    € 14.50/pers.
  • Duo van foie gras met gerookte eendeborst garnituren van rood fruit en abrikoos
    € 14.50/pers.
Bekijk volledig menu
Bestellingen: telefonisch of in de winkel

Wij maken gebruik van cookies

De website van Gastrofish maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info