Home Menu Verse vis Suggesties Contact

Koude voorgerechten (vanaf 12.50 euro/pers.)

  • bord gevuld met kort gebakken tonijn, gemarineerd met notenolie,balsamico en garnituren van rucola parmezaan en geroosterde denneboompitten (op bordje per persoon)
    € 12.50/pers.
  • tartaar van rauwe rauwe coquilles met puree van erwtjes,gerookte zalm en merixwortel
    € 14.50/pers.
  • gemarineerde zalm met aangepast merixwortelsausje en limoen (op bordje)
    € 12.50/pers.
  • Huisbereide foiegras met garnituren van portogelei en uienconfijt
    € 12.50/100gr.
  • Javanais van zalm met mascarpone en roggebrood
    € 14.50/pers.
  • Duo van foie gras met gerookte eendeborst garnituren van rood fruit en abrikoos
    € 14.50/pers.
Bekijk volledig menu
Bestellingen: telefonisch of in de winkel
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info