Koud voorgerecht :
- carpaccio van coquille met passievruchten vergezeld van
zoete aardappeldip verse kaascrumbel en gedroogde alpenbloempjes.21.50€/pers
- tartaar van tonijn met gerookte ansjovis ,aioli,mini tomaatjes en notenolie.18.50€/pers
- asperge flamande ,verse geplette eitjes,gerookte zalm en garnaal. 18.50€/pers
Warm voorgerecht :
- Half kreeftje met huisbereide kruidenboter zongedroogde tomaat en verse kruiden. 21.50€/pers
- Trio van zeevis krokante groentesliertjes saffraansausje en verse kruiden 19.50€/pers
Warm hoofdgerecht:
- Lentewaterzooi : mix van kreeft ,tong,schelvis,schotse zalm met verse groentjes en hertoginneaardappel 29.50€/pers
- torentje van griet en coquille met krokante groenteliertjes en hertoginneaardappel. 29.50 €/pers
- kabeljauwhaasje onder tomatekorstje met gebakken chorizo groentesliertjes en zuiderse puree. 29.50 €/pers
Gastrofish is ook uw adviseur om de juiste wijn bij het gerecht te selecteren.
Door onze jarenlange ervaring weten we de aangepaste wijn voor te stellen in functie van het visgerecht.
Bij gastrofish is onze selectie uiteraard in de eerste plaats op de smaak gericht, doch het oog wil ook wat.
Een vers en verfrissend geschenk voor elke gelegenheid.
In de winkel zijn kadobonnenverkrijgbaar vanaf 25 euro.
Leuk ideetje om kado te doen.
Kan bij ons ingepakt worden.
Tapas buffetten kunnen besteld worden volgens eigen samenstelling .
U stelt uw prijs voor en dan stellen wij iets samen voor dit bedrag vanaf een minimum aantal van 10 personen. (niet met eindejaar).
Dit moet op woensdag besteld worden om afgehaald te worden op zaterdag of zondag .
Koude schotels worden gepresenteerd op stenen borden
Ook worden koude groentjes bij voorzien en koude sausjes.
Beschrijving zie koude schotels bij menukaart
De website van Gastrofish maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.