Home Menu Verse vis Suggesties Contact

Koude voorgerechten (vanaf 16.50 euro/pers.)

  • bord gevuld met kort gebakken tonijn, gemarineerd met notenolie,balsamico en garnituren van rucola parmezaan en geroosterde denneboompitten (op bordje per persoon)
    € 16.50/pers.
  • gemarineerde zalm met aangepast merixwortelsausje en limoen (op bordje)
    € 16.50/pers.
  • Huisbereide foiegras met garnituren van portogelei en uienconfijt
    € 22.50€:bordje
  • Carpaccio van verse coquille met crumbel geitekaas,zoete aardappeldip en granaatappel
    16.50 eur/pers
Bekijk volledig menu
Bestellingen: telefonisch of in de winkel

Wij maken gebruik van cookies

De website van Gastrofish maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info