Home Menu Verse vis Suggesties Contact

Warme hoofdgerechten (vanaf 24.50 euro /pers.)

  • Gebakken tarbotfilet met krokant gebakken seizoenschampignons afgewerkt met spekreepjes en een puree op smaak gebracht met parmezaan
    € 27.50/pers.
  • trio van noordzeevis met verse spinazie Parijse champignons en een licht kreeftsausje met puree
    € 27.50/pers.
  • Tongrolletjes op normandische wijze ( garnaal, champignons en mosseltjes) met puree
    € 27.50/pers.
  • Kabeljauwhaasje onder tomatenkortsje vergezeld van sliertjes courgette en een krokantje van gandaham en puree met zwarte olijfjes
    € 27.50/pers.
  • Vispotje van het huis met 7 soorten zeevis onder kaaskorstje
    € 24.50/pers.
  • torentje van griet met coquilles op krokante groentesliertjes en hertoginneaardappeltjes
    € 27.50/pers.
Bekijk volledig menu
Bestellingen: telefonisch of in de winkel

Wij maken gebruik van cookies

De website van Gastrofish maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info