Home Menu Verse vis Suggesties Contact

Warme hoofdgerechten (vanaf 18.90 euro /pers.)

  • Gebakken tarbotfilet met krokant gebakken boschampignons afgewerkt met spekreepjes en een puree op smaak gebracht met parmezaan (seizoen)
    € 22.50/pers.
  • Grietfilet op een bedje van verse spinazieblaadjes,Parijse champignons onder kaaskorstje en puree van pastinaak
    € 22.50/pers.
  • Zeeduivelfilet met fijne groentsliertjes in een zuiders vissausje en verse aardappelkroketjes
    € 22.50/pers.
  • Tongrolletjes op normandische wijze ( garnaal, champignons en mosseltjes) met puree
    € 22.50/pers.
  • Kabeljauwhaasje onder tomatenkortsje vergezeld van sliertjes courgette en een krokantje van gandaham en puree met zwarte olijfjes
    € 22.50/pers.
  • Kabeljauwhaasje in gerookt zalm kleedje met tuingroentjes ,pestosaus en puree
    € 22.50/pers.
  • Vispotje van het huis met 7 soorten zeevis onder kaaskorstje
    € 18.90/pers.
Bekijk volledig menu
Bestellingen: telefonisch of in de winkel

Wij maken gebruik van cookies

De website van Gastrofish maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info