Home Menu Verse vis Suggesties Contact

Warme hoofdgerechten (vanaf 18.90 euro /pers.)

  • Gebakken tarbotfilet met krokant gebakken boschampignons afgewerkt met spekreepjes en een puree op smaak gebracht met parmezaan (seizoen)
    € 22.50/pers.
  • Grietfilet op een bedje van verse spinazieblaadjes,Parijse champignons onder kaaskorstje en puree van pastinaak
    € 22.50/pers.
  • Zeeduivelfilet met fijne groentsliertjes in een zuiders vissausje en verse aardappelkroketjes
    € 22.50/pers.
  • Tongrolletjes op normandische wijze ( garnaal, champignons en mosseltjes) met puree
    € 22.50/pers.
  • Kabeljauwhaasje onder tomatenkortsje vergezeld van sliertjes courgette en een krokantje van gandaham en puree met zwarte olijfjes
    € 22.50/pers.
  • Kabeljauwhaasje in gerookt zalm kleedje met tuingroentjes ,pestosaus en puree
    € 22.50/pers.
  • Vispotje van het huis met 7 soorten zeevis onder kaaskorstje
    € 18.90/pers.
Bekijk volledig menu
Bestellingen: telefonisch of in de winkel
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info